Een professionele verreikermachinist

 

Neem contact op

Home » Verreikermachinist

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Wilt u gebruikmaken van een verreiker, maar zoekt u daarvoor nog een vakkundige verreikermachinist? Dan zit u bij R.E.M. techniek in Winkel, nabij Heerhugowaard, helemaal goed. Onze medewerkers ondersteunen u op elke locatie met uw werkzaamheden waarvoor u een verreiker of ander soort voertuig nodig heeft. Vaak zijn dit bouwlocaties of projecten in de petrochemie of grond-, weg- en waterbouw. Voor wat voor soort project u ons ook nodig heeft, wij helpen u verder!

Verzekerd van de hoogste kwaliteit met een gecertificeerde verreikermachinist

Wanneer u een verreikermachinist van R.E.M. techniek inschakelt, dan verzekert u uzelf van de hoogste kwaliteit. Al onze medewerkers die hijsbegeleiding bieden zijn in het bezit van de benodigde kwalificaties, zoals TCVT en VCA. Op deze manier waarborgen zij de kwaliteit en veiligheid tijdens uw project. Veel van onze medewerkers zijn ook vakkundige en ervaren monteurs. Wanneer een machine bijvoorbeeld niet naar behoren werkt, helpen onze specialisten u ook hier graag mee.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een verreikermachinist, zijn wij ook specialist op het gebied van staalconstructies, machinebouw en onderhoud, transportbanden en nog veel meer. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085-0782180 of door een e-mail te sturen naar info@remtechniekbv.nl. Ook zijn wij te bereiken via ons contactformulier. We horen graag van u!