Verreiker machinist

 

Neem contact op

Home » Verreiker machinist

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Een verreiker machinist voor hijsbegeleiding

Wilt u gebruikmaken van een verreiker, maar zoekt u daarvoor nog een vakkundige machinist? Dan zit u bij R.E.M. techniek in Winkel, nabij Heerhugowaard, helemaal goed! Een van onze diensten is het aanbieden van hijsbegeleiding. Dit betekent dat onze medewerkers u op elke locatie ondersteunen met uw werkzaamheden waarvoor u een verreiker of ander soort voertuig nodig heeft. Vaak zijn dit bouwlocaties of projecten in de petrochemie of grond-, weg- en waterbouw. Voor wat voor soort project u ons ook nodig heeft, wij helpen u verder!

Verzekerd van de hoogste kwaliteit met een gecertificeerde verreiker machinist

Wanneer u een machinist van R.E.M. techniek inschakelt voor het besturen van een verreiker, dan bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Al onze medewerkers die hijsbegeleiding bieden, zijn in het bezit van de juiste kwalificaties, zoals TCVT en VCA. Op deze manier kunnen de kwaliteit en veiligheid van uw project gewaarborgd worden. Naast dat onze medewerkers hijsbegeleiding bieden, zijn het vaak ook vakkundige en ervaren monteurs. Wanneer een machine bijvoorbeeld niet naar behoren werkt, helpen onze specialisten u ook hier graag mee.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een verreiker machinist en overige hijsbegeleiding, zijn wij ook specialist op het gebied van de montage van staalconstructies, machinebouw- en onderhoud, transportbanden en nog veel meer. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0229-850723 of een e-mail te sturen naar info@remtechniekbv.nl. Ook zijn wij te bereiken via ons contactformulier. We horen graag van u!