Staalconstructie op maat

 

Neem contact op

Home » Staalconstructie op maat

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Een staalconstructie op maat laat u vervaardigen door R.E.M. techniek. In onze machinefabriek in Winkel, vlak bij Heerhugowaard, werken onze specialisten aan de meest uiteenlopende stalen constructies. Door onze jarenlange ervaring en onze flexibele en oplossingsgerichte werkwijze maken we voor u een staalconstructie op maat die volledig aansluit bij uw wensen. Bent u bezig met een nieuwbouwproject of wilt u juist een bestaand pand verbouwen? Is dit project grootschalig of juist kleinschalig? Wat uw vraag ook is, wij helpen u verder met onze stalen constructies!

Staalconstructie op maat: van ontwerp tot montage

Wanneer u R.E.M. techniek inschakelt voor het realiseren van een staalconstructie op maat, verzekert u uzelf van een totaaldienstverlening. We voeren het gehele bouwtraject van de stalen constructies uit; of het nu gaat om stalen constructies voor woningen of bedrijfshallen. Dit betekent dat we beginnen met een passend ontwerp. In de eerste fase maken we ook constructieberekeningen en werkplaatstekeningen. Dan starten we met de werkvoorbereiding en vervolgens gaan we over op de productie, assemblage en conversering. Uiteindelijk monteren we de staalconstructies bij u op locatie en heeft u een kwalitatief hoogstaande staalconstructie op maat.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Bespreek uw wensen

Wij zijn uw professionele partner als het gaat om stalen constructies op maat. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een passende oplossing. Als het gaat om de realisatie van staalconstructie op maat zijn er verschillende mogelijkheden. Bespreek uw wensen en verwachtingen over onze stalen constructies, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Bel hiervoor naar 085-0782180, stuur een e-mail naar info@remtechniekbv.nl of vul het contactformulier in.

R.E.M. Techniek BV