Staalconstructie op maat

 

Neem contact op

Home » Staalconstructie op maat

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Een staalconstructie op maat laat u vervaardigen door R.E.M. techniek. In onze machinefabriek in Winkel, vlak bij Heerhugowaard, werken onze specialisten aan de meest uiteenlopende constructies. Door onze jarenlange ervaring en onze flexibele en oplossingsgerichte werkwijze, maken we voor u een staalconstructie op maat die volledig aansluit bij uw wensen. Bent u bezig met een nieuwbouwproject of wilt u juist een bestaand pand verbouwen? Is dit project grootschalig of juist kleinschalig? Wat uw vraag ook is, wij helpen u verder!

Staalconstructie op maat: van ontwerp tot montage

Wanneer u R.E.M. techniek inschakelt voor het realiseren van een staalconstructie op maat, bent u verzekerd van een totaaldienstverlening. We voeren het gehele bouwtraject uit. Dit betekent dat we beginnen met een passend ontwerp. In deze fase maken we ook constructieberekeningen en werkplaatstekeningen. Daarna starten we met de werkvoorbereiding en vervolgens gaan we over op de productie, assemblage en conversering. Uiteindelijk monteren we de vervaardigde onderdelen bij u op locatie en heeft u een staalconstructie op maat.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Bespreek uw wensen

Voor een staalconstructie op maat zijn er verschillende mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een passende oplossing. Bespreek uw wensen en verwachtingen en samen met u kijken we naar de mogelijkheden. Bel ons voor meer informatie op 0229-850723. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@remtechniekbv.nl of het contactformulier in te vullen.