Staalconstructie bedrijfshal

 

Neem contact op

Home » Staalconstructie bedrijfshal

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Staalconstructie op maat voor uw bedrijfshal

Een staalconstructie voor een bedrijfshal dient van uitstekende kwaliteit te zijn. Deze constructie vormt de basis van het pand en de ruimte. Bij R.E.M. techniek uit Winkel, nabij Heerhugowaard, weten we dit als geen ander. Daarom werken wij alleen met gecertificeerde en ervaren medewerkers die voor uw project staalconstructies op maat bouwen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Voor wat voor project wilt u een staalconstructie voor uw bedrijfshal laten bouwen?

Wat voor soort constructie u ook wilt laten maken, onze specialisten helpen u verder. Voor zowel kleine als middelgrote projecten hebben we al vele staalconstructies vervaardigd. Dit zijn zowel nieuwbouw- als verbouwprojecten. Niet alleen voor een bedrijfshal maken wij een staalconstructie op maat, maar ook voor woningbouw schakelt u ons in. Denk hierbij aan bordessen, trappen en diverse hekwerken.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Wij voeren het gehele bouwtraject uit

Bij het realiseren van een staalconstructie voor uw bedrijfshal of ander soort ruimte voeren wij altijd het gehele traject uit. We starten met een ontwerp en maken constructieberekeningen en werkplaatstekeningen. Na de werkvoorbereiding gaan we vervolgens over op de productie, assemblage, conservering en de uiteindelijke montage van de constructie.

Meer informatie over de mogelijkheden

Wilt u ook een staalconstructie op maat laten maken voor een bedrijfshal? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op 0229-850723 of via info@remtechniekbv.nl. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.