Een staalconstructie op maat voor uw bedrijfshal

 

Neem contact op

Home » Staalconstructie bedrijfshal

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Een staalconstructie voor een bedrijfshal dient van uitstekende kwaliteit te zijn. Deze constructie vormt de basis van het pand en de ruimte. Bij R.E.M. techniek uit Winkel, nabij Heerhugowaard, begrijpen we dit als geen ander. Daarom werken wij alleen met VCA-gecertificeerde en ervaren medewerkers die staalconstructies op maat realiseren voor uw bedrijfshal. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

Een staalconstructie laten realiseren en monteren voor uw bedrijfshal

Wat voor soort constructie u ook wilt laten maken, onze specialisten helpen u verder. Voor zowel kleine als middelgrote projecten hebben we al vele staalconstructies op maat vervaardigd. Bij het realiseren van deze staalconstructies voeren wij altijd het gehele traject uit. We starten met een ontwerp en maken constructieberekeningen en werkplaatstekeningen. Na de werkvoorbereiding gaan we vervolgens over op de productie, assemblage, conservering en de uiteindelijke montage van de constructie.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Meer informatie over de mogelijkheden

Niet alleen voor een bedrijfshal maken wij een staalconstructie op maat; ook voor woningbouw kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan bordessen, trappen en diverse hekwerken. Wilt u ook een staalconstructie op maat laten maken voor een bedrijfshal of woning door de specialisten van ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 085-0782180, door te mailen naar info@remtechniekbv.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

R.E.M. Techniek BV