Staalbouw

 

Neem contact op

Home » Staalbouw

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Als specialist in de staalbouw heeft R.E.M. techniek uit Winkel, nabij Heerhugowaard, al voor vele klanten stalen constructies op maat vervaardigd. Voor zowel kleine als middelgrote projecten in de nieuwbouw of verbouw. We leveren maatwerk en zorgen ervoor dat de stalen constructies aansluiten bij uw wensen en die van uw klanten. In onze werkwijze staan flexibiliteit en servicegerichtheid centraal. We houden korten lijnen met u en denken altijd in oplossingen. We stoppen pas als u helemaal tevreden bent.

Uw project in de staalbouw van begin tot eind geregeld

Wanneer u ons inschakelt voor uw project in de staalbouw voeren wij van begin tot eind het bouwtraject uit. We beginnen met een ontwerp voor een stalen constructie op maat. Daarnaast maken we in deze fase diverse tekeningen en constructieberekeningen. Bent u tevreden met het uiteindelijke ontwerp? Dan starten we met de werkvoorbereiding, productie, assemblage en conservering. Uiteindelijk monteren we de vervaardigde onderdelen bij u op locatie. Op het gebied van stalen constructies zijn er verschillende mogelijkheden, waaronder voor woningen en bedrijfspanden.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor staalbouw? Of heeft u vragen over bepaalde stalen constructies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en nemen de mogelijkheden met u door. We doen er alles aan om maatwerk te leveren dat volledig aansluit bij uw wensen en verwachtingen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0229-850723, een e-mail te sturen naar info@remtechniekbv.nl of door ons contactformulier in te vullen.