Staalbouw

 

Neem contact op

Home » Staalbouw

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Als specialist in de staalbouw heeft R.E.M. techniek uit Winkel, nabij Heerhugowaard, al voor vele bedrijven staalbouw op maat vervaardigd. Of het nu gaat om kleine of middelgrote projecten in de nieuwbouw of verbouw; de specialisten van ons staalbouwbedrijf uit Noord-Holland leveren maatwerk en zorgen ervoor dat de staalbouw aansluit bij uw wensen en die van uw klanten. Flexibiliteit en servicegerichtheid staat centraal. We houden korte lijnen met u en denken altijd in oplossingen. De specialisten van ons staalconstructiebedrijf uit Noord-Holland stoppen pas als u helemaal tevreden bent.

Projecten in de staalbouw voor bedrijven; van begin tot eind geregeld

Als het gaat om staalbouw voor bedrijven dan voeren de VCA-gecertificeerde specialisten van ons staalbouwbedrijf uit Noord-Holland het bouwtraject van begin tot eind uit. We beginnen met een ontwerp voor een staalconstructie op maat. Daarnaast maken de experts van ons staalconstructiebedrijf uit Noord-Holland in deze fase diverse tekeningen en constructieberekeningen. Bent u tevreden met het uiteindelijke ontwerp? Dan starten we met de werkvoorbereiding, productie, assemblage en conservering. Uiteindelijk monteren we de vervaardigde onderdelen bij u op locatie.

Staalbouw voor woningen van ons staalconstructiebedrijf uit Noord-Holland

Als het gaat om staalconstructies, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo vervaardigen wij staalbouw voor woningen en staalconstructies voor bedrijfshallen. Staalbouw voor woningen van ons staalbouwbedrijf uit Noord-Holland biedt vele voordelen. Het is snel gebouwd, de buitenmuren hebben geen dragende functie én het is even duur of zelfs goedkoper dan reguliere woningbouw. Ook zijn woningen met een staalconstructie eenvoudig aan te passen, bijvoorbeeld wanneer uw klant later wilt verbouwen.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Staalbouw voor bedrijven

Echter, ook staalbouw voor bedrijven biedt vele mogelijkheden. Of het nu om een groot of klein project gaat; de specialisten van ons staalconstructiebedrijf uit Noord-Holland hebben vele jaren ervaring. Zo realiseren wij staalbouw op maat van uitstekende kwaliteit voor bedrijven. We starten met het ontwerp en maken de werkplaatstekeningen. Daarnaast voeren we de constructieberekeningen uit en gaan we over op de productie, assemblage en conservering. Uiteindelijk monteren de specialisten van ons staalbouwbedrijf uit Noord-Holland de staalconstructie op locatie.

Ontdek de mogelijkheden

Zo ziet u, wij bieden een uitgebreid dienstenpakket aan. Wist u bijvoorbeeld dat u ook bij ons terecht kunt voor metaalbouw? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor staalbouw of heeft u vragen over bepaalde staalconstructies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en nemen de mogelijkheden met u door. De specialisten van ons staalbouwbedrijf uit Noord-Holland doen er alles aan om maatwerk te leveren dat volledig aansluit bij uw wensen en verwachtingen. U bereikt ons door te bellen naar 085-0782180, door een e-mail te sturen naar info@remtechniekbv.nl of door ons contactformulier in te vullen.