Staalbouw woningen

 

Neem contact op

Home » Staalbouw woningen

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Staalbouw voor woningen

Bij R.E.M. techniek in Winkel, vlak bij Heerhugowaard, zijn we gespecialiseerd in staalbouw en passen we onze constructies toe in diverse soorten panden, zoals bedrijfspanden en woningen. Bent u bezig met een project in de woningbouw en zoekt u een bepaald soort staalconstructie? Of wilt u een constructie volledig op maat laten maken? Laat dit maar aan onze specialisten over! Wij hebben jarenlange ervaring en deskundigheid, gaan flexibel en oplossingsgericht te werk en werken met korte lijnen. Alles wordt met u overlegd en we stoppen pas als u helemaal tevreden bent.

De voordelen van staalbouw voor woningen

Staalbouw voor woningen kent verschillende voordelen. Heeft u bijvoorbeeld een klant die een woning wilt met grote, open ruimtes? Dan is een staalconstructie op maat voor in de woningbouw een goede oplossing. Andere voordelen zijn dat een dergelijke staalconstructie snel gebouwd is, dat de buitenmuren geen dragende functie hebben door het staalskelet en dat een staalconstructie niet duurder is dan reguliere woningbouw. Daarnaast is het bij staalbouw eenvoudiger om aanpassingen te doen aan woningen, bijvoorbeeld wanneer uw klant in de toekomst nog wilt verbouwen.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van staalbouw voor woningen? Of heeft u al een bepaald ontwerp in gedachte voor een staalconstructie in de woningbouw? Wij horen graag van. Neem contact met ons op door te bellen naar 0229-850723. Daarnaast zijn we te bereiken via info@remtechniekbv.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.