Staalbouw voor woningen

 

Neem contact op

Home » Staalbouw woningen

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Bij R.E.M. techniek uit Winkel, vlak bij Heerhugowaard, zijn we gespecialiseerd in staalbouw en passen we onze constructies toe in diverse soorten panden, zoals bedrijfspanden en woningen. Bent u bezig met een project in de woningbouw en zoekt u een bepaald soort staalconstructie? Of wilt u een constructie volledig op maat laten maken? Laat dit maar aan ons over! Wij hebben jarenlange ervaring en deskundigheid, gaan flexibel en oplossingsgericht te werk en werken met korte lijnen. Alles wordt met u overlegd en we stoppen pas als u helemaal tevreden bent.

De voordelen van staalbouw voor woningen

Heeft u een klant die een woning wil met grote, open ruimtes? Dan is onze staalconstructie op maat voor in de woningbouw een goede oplossing. Staalbouw voor woningen kent verschillende voordelen. Deze voordelen zijn dat een dergelijke staalconstructie snel gebouwd is, dat de buitenmuren geen dragende functie hebben door het staalskelet en dat een staalconstructie niet duurder is dan reguliere woningbouw. Daarnaast leent staalbouw zich er uitstekend voor om aanpassingen te doen aan woningen, bijvoorbeeld wanneer uw klant in de toekomst nog wil verbouwen.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van staalbouw voor woningen en staalconstructies voor bedrijfshallen? Of heeft u al een bepaald ontwerp in gedachte voor een staalconstructie in de woningbouw? Wij horen graag van u. Neem contact met ons op door te bellen naar 085-0782180, door te mailen naar info@remtechniekbv.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

R.E.M. Techniek BV