Staalbouw Noord-Holland

 

Neem contact op

Home » Staalbouw Noord-Holland

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Dé specialist in staalbouw in Noord-Holland

R.E.M. techniek is dé specialist in staalbouw in regio Noord-Holland. Ons bedrijf zit gevestigd in Winkel, in de buurt van Heerhugowaard, en we hebben al vele bedrijven geholpen met oplossingen op het gebied van staalbouw. Aan de hand van uw wensen en verwachtingen voeren we het gehele bouwproject uit. We starten met een passend ontwerp, vervolgens produceren we de benodigde onderdelen en monteren we de losse onderdelen tot een complete constructie. Door de ervaring en expertise van onze medewerkers bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Bij ons bent u in goede handen!

Staalbouw voor bedrijven in Noord-Holland

Wanneer u bezig bent met een project in de staalbouw in Noord-Holland, helpen wij u graag verder. Is het een grootschalig of juist een kleinschalig project? Gaat het om nieuwbouw of bent u bezig met het verbouwen van een bestaand pand? En heeft u hulp nodig met staalbouw voor bedrijven of juist voor particulieren? Hoe uw project er ook uitziet, bij R.E.M. techniek gaan we voor u aan de slag. We gaan flexibel te werk, kijken altijd naar de meest passende oplossing en houden onze lijnen kort. Door direct contact met onze klanten weten we wat uw wensen zijn en zorgen we voor het best mogelijke eindresultaat.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Profiteer van onze service

Naast staalbouw voor bedrijven in Noord-Holland kunt u bij ons ook terecht voor onder andere machinebouw- en onderhoud, het leveren van transportbanden en hijsbegeleiding. Bij al onze diensten staat servicegerichtheid en kwaliteit centraal. Bent u benieuwd of we ook u kunnen helpen met uw project? Bel ons dan op 0229-850723, stuur een e-mail naar info@remtechniekbv.nl of vul het contactformulier in.