Rollenbanen

 

Neem contact op

Home » Rollenbanen

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Heeft u interesse in rollenbanen voor uw bedrijf en wilt u deze op maat laten maken? Schakel dan R.E.M. techniek uit Winkel, nabij Heerhugowaard, in. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van diverse transportbandsystemen, waaronder de rollenbanen. Deze handige systemen zijn breed inzetbaar en kennen vele mogelijkheden. Daarnaast zijn ze in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, maar u kunt het systeem bij ons ook op maat laten maken.

Rollenbanen in verschillende uitvoeringen beschikbaar

Rollenbanen zijn voornamelijk geschikt voor het automatisch transporteren van dozen, pallets en kratten. De systemen worden veelal ingezet voor productieprocessen in de industrie-, recycling- en bulksector, maar ook voor intern transport in magazijnen en distributiecentra. Een rollenbaan zorgt voor meer efficiëntie van uw logistieke processen en kan volledig op maat worden gemaakt. De transportsystemen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar, waaronder aangedreven rollenbanen, zwaartekracht rollenbanen en harmonica rollenbanen.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u een rollenbaan op maat laten maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze verschillende transportbandsystemen en denken met u mee voor de meest geschikte oplossing. Wij zijn te bereiken op 0229-850723 of via info@remtechniekbv.nl. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen.