Rollenbanen

 

Neem contact op

Home » Rollenbanen

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Heeft u interesse in rollenbanen voor uw bedrijf en wilt u deze op maat laten maken? Schakel dan R.E.M. techniek uit Winkel, nabij Heerhugowaard, in. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van diverse transportbandsystemen, waaronder rollenbanen. Deze handige systemen zijn breed inzetbaar en bieden vele mogelijkheden. U kunt bij ons het systeem zelfs op maat laten maken. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

Rollenbanen inzetten voor uw onderneming

Rollenbanen zijn voornamelijk geschikt voor het automatisch transporteren van dozen, pallets en kratten. De systemen worden veelal ingezet voor productieprocessen in de industrie-, recycling- en bulksector, maar ook voor intern transport in magazijnen en distributiecentra. Een rollenbaan zorgt voor meer efficiëntie van uw logistieke processen. De industriële transportsystemen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar, waaronder aangedreven, zwaartekracht en harmonica.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij vertellen u graag meer over onze verschillende transportbandsystemen en denken met u mee voor de meest geschikte oplossing. Wilt u een rollenbaan op maat laten maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hiervoor gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 085-0782180, door te mailen naar info@remtechniekbv.nl of door ons contactformulier in te vullen.

R.E.M. Techniek BV