NEN 3140 keuring bedrijf

 

Neem contact op

Home » NEN 3140 keuring bedrijf

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

NEN 3140 keuring voor uw bedrijf

Wanneer u een NEN 3140 keuring wilt laten uitvoeren in uw bedrijf, schakel dan onze hulp in. R.E.M. techniek uit Winkel, vlak bij Heerhugowaard, heeft uitsluitend gecertificeerde medewerkers in dienst die veel ervaring hebben met het uitvoeren van keuringen. Door onze technische kennis weten we precies waar we op moeten letten en zorgen we voor een veilige werkomgeving in uw bedrijf.

Wat wordt er gecontroleerd bij een NEN 3140 keuring in uw bedrijf?

Het laten uitvoeren van een NEN 3140 keuring in uw bedrijf is verplicht, maar wat houdt een dergelijke keuring precies in? Bij een NEN 3140 inspectie worden de elektrische installaties en arbeidsmiddelen binnen uw bedrijf gecontroleerd. Er worden metingen en beproevingen gedaan en op basis daarvan wordt er een rapportage en risico-inventarisatie opgesteld. Hierin vindt u diverse aanbevelingen voor het verbeteren van uw installaties. Daarnaast wordt er bepaald hoe vaak een volgende inspectie nodig is. Dit zorgt ervoor dat uw elektrische installaties voldoen aan de veiligheidsnormen en u een veilige werkomgeving creëert.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Bel ons voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het laten uitvoeren van een NEN 3140 keuring in uw bedrijf? Of zijn uw installaties toe aan onderhoud door onze monteurs? Wij vertellen u graag meer over onze diensten! Neem daarom ook gerust contact met ons op door te bellen naar 0229-850723. Daarnaast zijn we te bereiken via info@remtechniekbv.nl of door ons contactformulier in te vullen.