Montage staalconstructies

 

Neem contact op

Home » Montage staalconstructies

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

De montage van staalconstructies wordt bij R.E.M. techniek uitgevoerd door ervaren en vakkundige medewerkers. We beschikken over een materieel- en wagenpark die volledig ingericht is op zowel het monteren als demonteren van verschillende constructies. Wat voor soort constructie u ook wenst en op welke locatie deze constructie ook gemonteerd dient te worden, wij helpen u verder!

Van ontwerp tot de montage van staalconstructies

In onze machinefabriek in Winkel, in de buurt van Heerhugowaard, zorgen we niet alleen voor de montage van staalconstructies, maar vervaardigen we deze constructies ook. Denk hierbij aan trappen, hekwerken, bordessen en nog veel meer. We werken vaak aan nieuwbouwprojecten, bijvoorbeeld woningbouw of de bouw van een bedrijfspand, maar ook voor het verbouwen van al bestaande panden en machineverhuizingen staan we voor u klaar. Wij voeren het gehele traject uit, van ontwerp tot montage, gaan flexibel te werk en zoeken altijd naar de meest passende oplossing voor uw project.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Neem bij interesse contact met ons op

Naast de montage van staalconstructies kunt u bij ons terecht voor meerdere diensten. Denk hierbij aan het uitvoeren van keuringen, het bieden van hijsbegeleiding en het produceren van transportbanden. Heeft u interesse? Bel ons dan op 0229-850723, stuur een e-mail naar info@remtechniekbv.nl of vul ons contactformulier in.