Modulaire transportband

 

Neem contact op

Home » Modulaire transportband

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Bent u op zoek naar een modulaire transportband van uitstekende kwaliteit? Zoek dan niet verder! Bij R.E.M. techniek in Winkel, nabij Heerhugowaard, produceren we industriële transportbanden en ander soort transportbandsystemen. We hebben al vele klanten in verschillende sectoren geholpen. Voornamelijk in de papier- en plasticverwerkingsindustrie zijn industriële transportbanden erg populair. Maar ook in de voedingsmiddelenindustrie kunnen deze systemen niet ontbreken. Onze specialisten produceren transportbandsystemen voor u op maat, zodat u zeker weet dat alles aan uw wensen voldoet.

Een modulaire transportband afgestemd op uw wensen

Naast dat we een nieuwe modulaire transportband voor u op maat maken en monteren, gaan we ook aan de slag met al bestaande transportbandsystemen. Wilt u wijzigingen laten aanbrengen aan uw huidige transportband, bijvoorbeeld door het aanbrengen van trommels of rollen? Ook dan kunt u bij ons terecht. In onze fabriek kunnen onze specialisten de industriële transportbanden draaien of assembleren en volledig aanpassen aan uw wensen. Heeft u de modulaire transportband binnen een bepaalde tijd nodig? Geen probleem! Wij pakken ook spoedopdrachten op en zorgen voor een korte doorlooptijd, zodat uw transportband op maat snel opgeleverd wordt.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Kies uit een van onze transportbandsystemen

Wanneer u R.E.M. techniek inschakelt voor het produceren van industriële transportbanden, dan heeft u de keuze uit diverse transportbandsystemen. Denk hierbij aan een lopende band of rollenbanen. Wij zorgen ervoor dat u een systeem krijgt dat volledig aansluit op uw wensen. Hierbij gaan we flexibel te werk en houden we de lijnen kort. U wordt bij elke beslissing in het bouwproces meegenomen. Daarnaast werken we oplossingsgericht, wat betekent dat we altijd de meest passende oplossing voor u zoeken. Naast het produceren van een modulaire transportband zijn we gespecialiseerd in meerdere vakgebieden. Denk hierbij aan machinebouw- en onderhoud, staalconstructies en hijsbegeleiding. Tevens voeren wij NEN 3140 keuringen uit. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan op 0229-850723, stuur een e-mail naar info@remtechniekbv.nl of vul het contactformulier in.