Modulaire transportband

 

Neem contact op

Home » Modulaire transportband

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Bent u op zoek naar een modulaire transportband van uitstekende kwaliteit? Zoek dan niet verder! Bij R.E.M. techniek in Winkel, nabij Heerhugowaard, produceren we allerlei soorten transportbanden. We hebben al vele klanten in verschillende sectoren geholpen. Onze specialisten produceren transportbanden voor u op maat, zodat u zeker weet dat alles aan uw wensen voldoet. Hierbij gaan we flexibel te werk en houden we de lijnen kort. U wordt bij elke beslissing in het bouwproces meegenomen. Daarnaast werken we oplossingsgericht, wat betekent dat we altijd de meest passende oplossing voor u zoeken.

Een modulaire transportband afgestemd op uw wensen

Niet alleen voor een nieuwe modulaire transportband op maat kunt u bij ons terecht; we gaan ook graag aan de slag met al bestaande transportbandsystemen. Wilt u wijzigingen laten aanbrengen aan uw huidige transportband? Dan zit u goed bij ons. In onze fabriek draaien of assembleren onze specialisten een modulaire transportband die volledig is aan te passen aan uw wensen. Heeft u de modulaire transportband binnen een bepaalde tijd nodig? Geen probleem! Wij pakken ook spoedopdrachten op en zorgen voor een korte doorlooptijd, zodat uw transportband op maat snel opgeleverd wordt.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Schakel onze hulp in

Wanneer u ons staalbouwbedrijf inschakelt voor het produceren van transportbanden, dan heeft u de keuze uit diverse systemen. Denk hierbij aan een lopendebandsysteem of kettingbanen. Naast het produceren van een modulaire transportband zijn we gespecialiseerd in meerdere diensten, zoals machinebouw- en onderhoud, staalconstructies en hijsbegeleiding. Tevens voeren wij NEN-3140 keuringen uit. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 085-0782180, stuur een e-mail naar info@remtechniekbv.nl of vul het contactformulier in.

R.E.M. Techniek BV