Metaalbouw

 

Neem contact op

Home » Metaalbouw

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Als specialist in metaalbouw maakt R.E.M. techniek diverse metalen constructies op maat. In onze werkplaats in Winkel, in de buurt van Heerhugowaard, werken onze medewerkers aan de meest uiteenlopende projecten. Dit zijn voornamelijk kleine en middelgrote projecten voor zowel nieuwbouw als verbouw. We voeren het gehele traject uit; van ontwerp tot montage. Onze specialisten zorgen ervoor dat alles volledig aansluit op uw wensen. Onze medewerkers zijn VCA- en TCVT-gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in de metaalbouw. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Metalen constructies op maat voor uw project in de metaalbouw

Bij R.E.M. techniek hebben we al vele metalen constructies gerealiseerd die voornamelijk worden toegepast in bedrijfshallen en woningen. Denk hierbij aan bordessen, trappen, hekwerken en andere metaalbouw. We maken de constructies volledig voor u op maat en gaan voor een optimaal eindresultaat. We werken flexibel en houden de lijnen kort. Dit betekent dat u bij elke beslissing in het proces meegenomen wordt zodat u niet voor verassingen komt te staan. Daarnaast werken we oplossingsgericht en kijken we altijd naar de meest geschikte toepassing voor uw project.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Kortom, voor uitstekende service en kwalitatief hoogstaande metalen constructies schakelt u onze hulp in. Heeft u bepaalde metalen constructies in gedachte die u door ons wilt laten realiseren? Of wilt u weten welke diensten wij – naast metaalbouw – nog meer aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 085-0782180, stuur een e-mail naar info@remtechniekbv.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

R.E.M. Techniek BV