Machineverhuizingen

 

Neem contact op

Home » Machineverhuizingen

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Gaat uw bedrijf verhuizen naar een andere locatie en bent u daarom op zoek naar een specialist in machineverhuizingen? Dan helpt R.E.M. techniek uit Winkel, vlak bij Heerhugowaard, u graag verder! Onze gecertificeerde hijsbegeleiders en riggers kunnen u op elke locatie ondersteunen met het verplaatsen van machines en andere constructies. We zijn voornamelijk werkzaam op bouwplaatsen of locaties in de petrochemie, grond-, weg- en waterbouw.

Machineverhuizingen door gecertificeerde medewerkers

Wanneer u ons inschakelt voor machineverhuizingen weet u zeker dat dit met de grootste precisie en zorg gebeurt. Onze medewerkers zijn allemaal VCA en TCVT gecertificeerd en hebben daarnaast een ruime ervaring in deze branche. Naast hijsbegeleider zijn ze ook monteur. Deze combinatie van vakmanschap maakt onze dienstverlening uniek en van hoge kwaliteit. Samen met u kijken we altijd naar de meest passende oplossingen en we zorgen ervoor dat onze dienstverlening volledig aansluit op uw wensen.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Bel of mail ons voor meer informatie over de mogelijkheden

Wanneer u ons wilt inzetten voor machineverhuizingen binnen uw bedrijf of wanneer u nog vragen heeft over onze dienstverlening, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op 0229-850723 of via info@remtechniekbv.nl. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.