Machineverhuizingen

 

Neem contact op

Home » Machineverhuizingen

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Gaat uw bedrijf verhuizen naar een andere locatie en bent u daarom op zoek naar een specialist in (interne) machineverhuizingen? Dan helpt R.E.M. techniek uit Winkel, vlak bij Heerhugowaard, u graag verder met intern machinetransport! Onze gecertificeerde hijsbegeleiders ondersteunen u op elke locatie met machineverplaatsingen. We zijn voornamelijk werkzaam op bouwplaatsen of locaties in de petrochemie, grond-, weg- en waterbouw. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

Wij helpen u graag bij interne machineverhuizingen

Wij houden van uitdagingen. Of het nu gaat om kleine of grote projecten; wij helpen u graag verder bij interne machineverhuizingen of intern machinetransport. Onze specialisten helpen u graag verder als het gaat om machineverplaatsingen van:

  • Transportbanden
  • Containers
  • Volledige productielijnen

Samen komen we tot een passende oplossing. De uitvoering wordt verzorgd door onze vakbekwame medewerkers die met het juiste materieel werken. Uiteraard worden de machineverplaatsingen correct, veilig en beheerst uitgevoerd.

Machineverhuizingen en (intern) machinetransport door gecertificeerde medewerkers

Wanneer u ons inschakelt voor machineverhuizingen en – al dan niet intern – machinetransport, dan weet u zeker dat dit met de grootste precisie en zorg gebeurt. Onze medewerkers zijn allemaal VCA- en TCVT-gecertificeerd en hebben ruime ervaring in deze branche. Ons specialisten zijn niet alleen werkzaam als verreikermachinist maar ook als monteur. Deze combinatie van vakmanschap maakt onze dienstverlening uniek en van hoge kwaliteit. Samen met u kijken we altijd naar de meest passende oplossingen voor de industriële verhuizing. We zorgen ervoor dat de machineverplaatsingen of het intern machinetransport volledig aansluit op uw wensen.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Bel of mail ons voor meer informatie

Kortom, voor interne machineverhuizingen of machineverplaatsingen schakelt u onze hulp in. Wilt u meer weten over machineverhuizingen binnen uw bedrijf? Of heeft u vragen over onze diensten en interne transportsystemen? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar 085-0782180, door een e-mail te sturen naar info@remtechniekbv.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.