Machineonderhoud

 

Neem contact op

Home » Machineonderhoud

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Wanneer u regelmatig met diverse machines werkt, kan goed machineonderhoud niet ontbreken. Door veelvuldig gebruik van de machines en constructies kan de gebruikskwaliteit afnemen en is er in sommige gevallen zelfs een reparatie nodig. Door op tijd machineonderhoud te (laten) plegen, kan dit voorkomen worden. Schakel hiervoor R.E.M. techniek uit Winkel, nabij Heerhugowaard, in. Wij hebben vakkundige en ervaren monteurs in dienst die regelmatig onderhoud plegen in het machinepark van allerlei bedrijven. Bent u de volgende?

Zorgvuldig machineonderhoud door onze gecertificeerde medewerkers

Wanneer u ons inschakelt voor het laten plegen van onderhoud in uw machinepark bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Machineonderhoud is een van onze specialiteiten en we gaan dan ook met de grootste precisie en zorgvuldigheid te werk. Al onze medewerkers zijn VCA en TCVT gecertificeerd en dit ziet u terug in de kwaliteit van het werk. We zorgen ervoor dat uw apparaten en machines weer naar behoren werken en nog lange tijd bruikbaar zijn.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Een uitgebreid aanbod aan diensten

Naast dat u ons inschakelt voor onderhoud aan uw machinepark, kunt u bij ons terecht voor nog veel meer diensten. Zo zijn we niet alleen gespecialiseerd in machineonderhoud, maar ook machinebouw voeren we graag voor u uit. Daarnaast bouwen we staalconstructies op maat, bieden we hijsbegeleiding bij uw project, schakelt u ons in voor metaalbouw en voor het produceren van transportbanden. Wat uw vraag ook is, wij bieden de oplossing.

Bel ons bij interesse voor onderhoud aan uw machinepark

Wilt u onderhoud laten plegen aan uw machinepark? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0229-850723. Wij zijn ook bereikbaar via info@remtechniekbv.nl of door ons contactformulier in te vullen.