Machinebouw

 

Neem contact op

Home » Machinebouw

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Bent u op zoek naar een bedrijf dat specialist is op het gebied van machinebouw? Dan helpt R.E.M. techniek u graag verder! In onze machinefabriek in Winkel, vlak bij Heerhugowaard, hebben we al vele machines, apparaten en constructies ontworpen en geproduceerd. Deze machines worden voornamelijk gebruikt in de recyclingindustrie, maar we leveren ook regelmatig aan bedrijven in de voedings-, chemie-, productie- en verpakkingsindustrie.

Constructies op maat bij onze machinebouw

Als specialist in de machinebouw produceren we niet alleen machines en apparaten, maar repareren en onderhouden we deze constructies ook. We zorgen ervoor dat uw machines weer zo goed als nieuw zijn en nog voor langere tijd meegaan. In onze machinefabriek werken uitsluitend specialisten met een ruime ervaring en een hoog kennisniveau. Hierdoor bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. Daarnaast gaan we altijd flexibel te werk en leveren we de meest passende oplossing voor uw project. Zo is het mogelijk om constructies volledig op maat te maken, zodat alles aansluit op uw wensen.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Naast machinebouw, -onderhoud en -montage, kunt u in onze machinefabriek ook terecht voor onder andere staalconstructies en transportbanden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over het productieproces en bijpassende oplossingen. Wij zijn te bereiken op 0229-850723 of via info@remtechniekbv.nl. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. De specialisten uit onze machinefabriek nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.