Dé specialist in machinemontage

 

Neem contact op

Home » Machinemontage

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Machinemontage is een van de specialiteiten van R.E.M. techniek in Winkel, nabij Heerhugowaard. Wanneer een bepaalde machine of constructie op locatie moet worden gemonteerd, voeren wij dit met de grootste precisie en zorgvuldigheid voor u uit. Ook in het geval van demontage, wanneer een constructie weer afgebouwd dient te worden, staan wij voor u klaar. Onze ervaren medewerkers hebben al vele montages en demontages uitgevoerd, waardoor u bij ons in goede handen bent.

Machinemontage op elke locatie

Voor het uitvoeren van machinemontage of staalbouw gebruiken we ons eigen materieel- en wagenpark dat hier volledig op ingericht is. We gaan veelal te werk op bouwlocaties, maar ook voor constructies in bijvoorbeeld kelders en ander soort panden schakelt u ons in. Door onze deskundigheid en jarenlange ervaring met machine montage, gaan we zelfs op de meest moeilijk bereikbare plekken voor u aan de slag. We kijken altijd naar de meest passende oplossing en stoppen pas als u helemaal tevreden bent.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Voor welke dienst schakelt u ons in?

Niet alleen bij machinemontage of -constructie gaan we flexibel en oplossingsgericht te werk, maar ook bij onze andere diensten profiteert u van deze voordelen. Zoekt u bijvoorbeeld iemand voor de montage van staalconstructies of modulaire transportbanden? Of heeft u hijsbegeleiding nodig? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 085-0782180, stuur een e-mail naar info@remtechniekbv.nl of vul ons contactformulier in.

R.E.M. Techniek BV