Lopende band systeem

 

Neem contact op

Home » Lopende band systeem

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Lopende band: een systeem op maat

Een lopende band is een systeem dat voornamelijk in fabrieken in diverse sectoren gebruikt wordt. Vooral in de voedingsindustrie maar ook in plastic- en papierverwerkingsindustrie zijn deze systemen erg geliefd. Bij R.E.M. techniek begrijpen we dat maar al te goed. De lopende band is namelijk een erg handig systeem om grote hoeveelheden producten te verplaatsen en langs werknemers of machines te leiden voor bijvoorbeeld een laatste check. Wanneer u interesse heeft in een dergelijk systeem, schakel dan onze hulp in voor een lopende band op maat.

Voor welk lopende band systeem kiest u?

Bij R.E.M. techniek in Winkel, nabij Heerhugowaard, zijn we gespecialiseerd in het produceren van diverse soorten transportbandsystemen. Zo kunt u bijvoorbeeld een lopende band laten maken met een systeem bestaande uit rollenbanen. Daarnaast maken onze specialisten ook systemen op maat. Aan de hand van uw wensen produceren we een transportband die volledig aansluit op uw wensen. We werken oplossingsgericht en gaan altijd voor het optimale resultaat.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Bespreek de mogelijkheden

Heeft u interesse in een lopende band op maat en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken op het gebied van dit systeem? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 0229-850723, stuur een e-mail naar info@remtechniekbv.nl of vul het contactformulier in.