Een lopendebandsysteem op maat

 

Neem contact op

Home » Lopendebandsysteem

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Een lopendebandsysteem wordt voornamelijk in fabrieken gebruikt. Vooral in de voedingsindustrie maar ook in plastic- en papierverwerkingsindustrie zijn deze systemen erg geliefd. Bij R.E.M. techniek begrijpen we dat maar al te goed. Een lopendebandsysteem wordt gebruikt om grote hoeveelheden producten te verplaatsen en langs werknemers of machines te leiden, bijvoorbeeld voor een laatste check. Wanneer u interesse heeft in een dergelijk systeem, schakel dan onze hulp in voor een lopendebandsysteem op maat.

Voor welk lopendebandsysteem kiest u?

Bij R.E.M. techniek in Winkel, nabij Heerhugowaard, zijn we gespecialiseerd in het produceren van diverse soorten transportbandsystemen. Zo laat u bijvoorbeeld een lopendebandsysteem maken bestaande uit rollenbanen. Daarnaast maken onze specialisten ook systemen op maat. Aan de hand van uw wensen produceren we een transportband die volledig aansluit op uw wensen. We werken oplossingsgericht en gaan altijd voor het optimale resultaat.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Bespreek de mogelijkheden

Heeft u interesse in een lopendebandsysteem op maat en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 085-0782180, stuur een e-mail naar info@remtechniekbv.nl of vul het contactformulier in.

R.E.M. Techniek BV