Kettingbanen

 

Neem contact op

Home » Kettingbanen

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Als u op zoek bent naar kettingbanen, dan schakelt u de hulp in van R.E.M. techniek uit Winkel, nabij Heerhugowaard. Wij leveren kettingbanen in allerlei maten, zodat we voor iedereen een passende oplossing bieden. U kunt zelfs een systeem op maat laten maken! Hierbij nemen we u mee tijdens het gehele proces: van ontwerp tot montage. Het eindresultaat zal volledig aan uw wensen, eisen en verwachtingen voldoen. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

De voordelen van kettingbanen

Kettingbanen hebben een uitstekende grip en worden hierdoor voornamelijk gebruikt voor intern transport van pallets, zware producten of productdragers. Met dit systeem zorgt u voor snel transport van A naar B, vermindert u knelpunten in het proces en zorgt u voor een betere verbinding tussen afdelingen. Kettingbanen worden veelal gebruikt in de voedselindustrie, doordat ze makkelijk te reinigen zijn. Naast kettingbanen kunt u ook bij ons terecht voor rollenbanen. Echter, wanneer u langebaansegmenten wilt vervoeren is het voordeliger om een kettingbaan in te zetten.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Maak gebruik van ons uitgebreide dienstenpakket

Voor een kwalitatief hoogwaardig systeem schakelt u onze hulp in. Wist u dat u bij ons bedrijf terecht kunt voor een tal aan diensten? Zo voeren wij ook NEN-3140 keuringen uit en helpen wij u met de montage van staalconstructies. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 085-0782180, door te mailen naar info@remtechniekbv.nl of door het contactformulier in te vullen. Onze specialisten voorzien u graag van meer informatie.

R.E.M. Techniek BV