Industriële transportsystemen

 

Neem contact op

Home » Industriële transportsystemen

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Industriële transportsystemen schaft u aan bij R.E.M. techniek uit Winkel, nabij Heerhugowaard. Wij verzorgen het gehele proces: van ontwerp tot montage. Onze specialisten zijn VCA- en TCVT-gecertificeerd. Hierdoor weet u dat alle industriële transportsystemen die wij aanbieden worden gerealiseerd en gemonteerd door vakmensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Kies uit een ruim aanbod aan industriële transportsystemen

Industriële transportsystemen worden veelal gebruikt om goederen gemakkelijk en snel intern te transporteren. U maakt bij ons de keuze uit een uitgebreid assortiment. Alle systemen die wij aanbieden zijn van uitstekende kwaliteit. Zo kiest u bijvoorbeeld voor:

U laat de systemen zelfs helemaal naar wens aanpassen! U wordt dan ook betrokken bij het ontwerp- en bouwproces. Onze specialisten werken hierbij flexibel en oplossingsgericht, zodat u de systemen ontvangt die helemaal aan uw wensen en eisen voldoen.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Laat u informeren over de mogelijkheden

Wanneer u industriële transportsystemen wilt laten realiseren, dan kiest u voor de expertise van R.E.M. techniek. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085-0782180, door te mailen naar info@remtechniekbv.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

R.E.M. Techniek BV