Transportbanden aanschaffen in Noord-Holland

 

Neem contact op

Home » Diensten » Transportbanden Noord-Holland

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Voor industriële transportbanden van uitstekende kwaliteit schakelt u R.E.M. techniek uit Noord-Holland in. Voor onze opdrachtgevers maken wij industriële transportbanden die worden ingezet in verschillende sectoren, zoals de papier en plastic verwerkende industrie. In de bedrijfshal in Noord-Holland draaien en assembleren onze specialisten deze industriële transportbanden. Onze kracht hierbij is dat we een korte doorlooptijd garanderen en dat we spoedopdrachten uitvoeren. Zo heeft u uw producten snel binnen.

Laat uw transportbanden realiseren door onze specialisten in Noord-Holland

U wordt betrokken bij het gehele proces wanneer u transportbanden laat realiseren door de specialisten van ons bedrijf uit Noord-Holland. Wij werken volgens de klantspecificatie of u kunt ervoor kiezen om de systemen gezamenlijk te ontwerpen, om zo tot het optimale resultaat te komen. Naast het op maat maken en monteren van nieuwe industriële transportbanden, merken we dat de vraag naar het aanpassen van bestaande, interne transportsystemen steeds groter geworden is. Daarom helpen wij u hier ook graag verder mee. Wij bieden ook de realisatie van trommels en rollenbanden aan in onze bedrijfshal in Winkel, nabij Heerhugowaard.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Vraag naar de mogelijkheden

Zo ziet u, voor industriële transportbanden van uitstekende kwaliteit schakelt u de specialisten van ons bedrijf uit Noord-Holland in. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-0782180, door een e-mail te sturen naar info@remtechniekbv.nl of door het contactformulier in te vullen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze transportbandsystemen!

R.E.M. Techniek BV