Machinebouw

 

Neem contact op

Home » Diensten » Machinebouw

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van machinebouw en machineonderhoud? R.E.M. techniek helpt u verder met reparaties en onderhoud aan uw machinepark. In onze machinefabriek in Winkel, vlak bij Heerhugowaard, hebben we al vele machines, apparaten en constructies ontworpen en geproduceerd. Deze machines worden voornamelijk gebruikt in de recyclingindustrie, maar we leveren ook regelmatig aan bedrijven in de voedings-, chemie-, productie- en verpakkingsindustrie. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Machinebouw en reparaties

Machinebouw voeren we uit in onze compleet geëquipeerde machinefabriek. We voeren ook professionele reparaties uit zodat uw machines weer zo goed als nieuw zijn. In onze machinefabriek werken uitsluitend VCA-gecertificeerde specialisten met ruime ervaring en een hoog kennisniveau. Wanneer u voor ons kiest, gaat u in zee met een deskundige en betrouwbare partner; veiligheid staat bij ons voorop. Daarnaast gaan we altijd flexibel te werk en leveren we de meest passende oplossing voor uw project. Zo realiseren we staalconstructies op maat, waardoor alles precies aansluit op uw wensen.

Preventief of correctief machineonderhoud

U schakelt ons niet alleen in voor machinebouw; ook machineonderhoud laat u door ons uitvoeren. Wij verzorgen zowel preventief als correctief onderhoud aan uw machinepark. Preventief machineonderhoud zorgt ervoor dat de apparatuur langer meegaat. Dit betekent dat de kans op verstoringen in uw productieproces sterk afneemt. Mocht correctief onderhoud aan uw machinepark nodig zijn, dan staan wij ook voor u klaar. Onze monteur stelt het probleem vast, verhelpt deze door middel van machineonderhoud en voorziet u – indien gewenst – van advies zodat herhalingen van het probleem in de toekomst voorkomen worden.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Naast machinebouw en onderhoud aan uw machinepark kunt u in onze machinefabriek ook terecht voor onder andere staalconstructies en transportbanden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over het productieproces en bijpassende oplossingen. U bereikt ons door te bellen naar 085-0782180, door te mailen naar info@remtechniekbv.nl of door ons contactformulier in te vullen. De specialisten uit onze machinefabriek nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

R.E.M. Techniek BV