Hijsbegeleiding

 

Neem contact op

Home » Diensten » Hijsbegeleiding

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

Voor professionele hijsbegeleiding kunt u terecht bij R.E.M. techniek uit Winkel, nabij Heerhugowaard. Wij beschikken over TCVT- en VCA-gecertificeerde hijsbegeleiders/riggers en hijsbegeleider-monteurs die u op iedere locatie ondersteunen: op bouwlocaties, in de petrochemie, grond-, weg en waterbouw, et cetera. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

Waarborg de veiligheid door professionele hijsbegeleiding

Veel bedrijven hebben het belang van goede hijsbegeleiding ontdekt. Door een van onze professionele riggers in te schakelen voorkomt u ongelukken tijdens het vervoeren van goederen. Onze hijsbegeleiders weten precies op welke manier en in welke volgorde de lasten moeten worden vervoerd tijdens industriële verhuizingen of intern transport, zodat de goederen op een veilige manier worden getransporteerd. Kortom, door gebruik te maken van onze bekwame hijsbegeleiding weet u dat er alles aan wordt gedaan om de veiligheid te waarborgen.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Ontdek onze diensten

Kies voor kwaliteit, vakbekwame riggers én jarenlange ervaring; kies voor R.E.M. techniek. Wij zijn u van dienst en zorgen ervoor dat het transport vlekkeloos verloopt. Wenst u meer informatie over onze hijsbegeleiding of de andere diensten die wij aanbieden, zoals staalbouw voor bedrijven, metaalbouw of machineverhuizingen? Dan belt u naar 085-0782180, stuurt u een e-mail naar info@remtechniekbv.nl of vult u ons contactformulier in. We bespreken samen wat er mogelijk is en komen tot een passende oplossing voor uw situatie.

R.E.M. Techniek BV