Montage van staalconstructies

 

Neem contact op

Home » Diensten » Montage staalconstructies

Hoge kwaliteitsnorm

Mechanische onderhoud

Gecertificeerde hijsbegeleiders

De montage van staalconstructies wordt bij R.E.M. techniek uit Winkel, in regio Heerhugowaard, uitgevoerd door professionele, vakbekwame en VCA-gecertificeerde medewerkers. We beschikken over een materieel- en wagenpark dat volledig ingericht is op zowel het monteren als demonteren van verschillende constructies. Wat voor soort constructie u ook wenst en op welke locatie deze constructie ook gemonteerd dient te worden; wij helpen u verder!

Van ontwerp tot de montage van staalconstructies

In onze machinefabriek vervaardigen en monteren wij staalconstructies, al dan niet op maat. Hierbij rekent u op staalconstructies voor bedrijfshallen en staalbouw voor woningen. Denk hierbij aan trappen, hekwerken, bordessen en nog veel meer. Veiligheid staat bij ons voorop; door de montage van staalconstructies aan ons uit te besteden, weet u dat dit op een professionele manier gebeurt. Hierdoor waarborgt u de veiligheid binnen uw bedrijf of woning.

Hulp bij uw volgende project? R.E.M techniek staat voor u klaar!

Neem contact op

Ontdek onze diensten

Wij voeren het gehele traject uit: van ontwerp tot montage van de staalconstructies. Hierbij gaan we flexibel te werk en zoeken we altijd naar de meest passende oplossing voor uw project. Naast de montage van staalconstructies kunt u bij ons daarom terecht voor meerdere diensten. Wilt u meer weten? Bel naar 085-0782180, stuur een e-mail naar info@remtechniekbv.nl of vul ons contactformulier in.

R.E.M. Techniek BV